Kehilangan suami sudah pasti ujian besar meneruskan bahtera kehidupan, apatah lagi bahtera perjuangan


Tidak ada yang lebih membahagiakan hati ini apabila menyaksikan isteri tersayang bukan sekadar beraksi sebagai moderator forum antara YB Hajah Siti Zailah Mohd Yusoff, Timb Ketua DMPP dan Prof Dr Haji Wan Abdul Rahman Wan Ab Latif, Pengarah Pusat Penyelidikan PAS Pusat, bahkan sudi meluangkan masa bertemu Ummi dan mendengar sendiri suara hati perjuangan Ummi yang turut sama menjadi peserta dalam kursus Kepimpinan Muslimat 2010 anjuran Dewan Muslimat Pas Pusat tersebut.
Isteriku yang kudoakan bakal menjadi Senator Negara telah diberikan penghormatan oleh Dewan Muslimat Pas Pusat pada 31 Januari 2010 itu untuk mengendalikan forum "Definisi Politik Dalam Islam".
Syukur padaMu Tuhan menganugerahkan daku seorang Ibu dan seorang isteri yang memahami erti perjuangan di medan.

Ya Allah, anugerahkanlah daku pula seorang zuriat penyambung perjuangan, yang mengalir dalam darahnya darah anak muda Muhammad bin Murad al-Fateh.







terharu baca post ustaz kali ini..dikurniakan 2 org srikandi bagi membantu perjuangan, suatu pemberian yang bukan sedikit daripada Tuhan..moga terus diberi kekuatan utk terus istiqamah..iAllah