Content feed Comments Feed

Obama dan Plot Menuju WW3 "2012"

Thursday, December 31, 2009


"Presiden Amerika Barack Obama, melahirkan kekecewaan dengan kegagalan sistem perisikan mengesan cubaan serangan ke atas pesawat negara itu, di sebalik laporan semalam bahawa Washington merancang bertindak balas berikutan kejadian itu. Presiden Amerika itu kelmarin diberitahu mengenai kemungkinan serangan ketika Krismas selain maklumat ancaman pemuda Nigeria (Umar Farouq Abdul Mutallib) yang cuba meletupkan pesawat, tetapi maklumat tidak disebarkan secara meluas. “Kegagalan sistem sudah berlaku dan saya menganggapnya sesuatu yang tidak boleh diterima,” katanya yang masih bercuti sempena Krismas, ketika tuduh menuduh semakin memuncak mengenai cubaan meletupkan pesawat Northwest. " (suntingan dari Berita Harian, 31 Disember 2009)

Dahulu aku tidak begitu mengerti kenapa Al-Qaeda begitu mudah melafazkan 'pengakuan' mereka bertanggungjawab kepada kejadian pengeboman di sana sini ketika konsep jihad dalam Islam semakin dikotori dengan perbuatan pengeboman di pusat-pusat kegiatan masyarakat awam yang tidak "harbiyy". Namun saat ini aku mula mengenali siapakah Al-Qaeda, Osama Laden dan hubungannya dengan CIA Amerika.

Al Qaeda Doesn't Exist is a new documentary from The Corbett Report that interrogates the mythology of Al Qaeda as a shadowy terrorist organization led by arch-villain Osama Bin Laden. The film will look at the group's founding and funding by American intelligence, the Al Qaeda agents who are harboured and protected by foreign governments, the 9/11 myth and the fake videos that have been released in order to propagate the Al Qaeda myth. The documentary will also look at the reasons behind the creation of this phoney enemy and what the average citizen can do to work against the propaganda of the controlled corporate media. For more information on the film as it becomes available, please visit www.alqaedadoesntexist.com

Keratan 25 Januari menunjukkan Osama masih hidup, saya tidak rasa pelik sedikitpun.

Dahulu aku - dengan pengetahuan terbatas khususnya akibat mainan media - sangat mengkagumi politik diplomasi Obama kepada negara umat Islam - sesuatu yang jarang kelihatan dengan jelas oleh George W. Bush - namun kini segala keyakinan itu semakin rapuh dengan episod 'painting Islam as the new enemy' yang terus dilakukan kalaupun tidak olehnya, tetapi oleh 'elite institutions' di belakangnya.


An assortment of clips from the acceptance speech in Chicago - November 4, 2008. Some suspect videos like this are faked, but those able and willing to prove whether or not these are genuine perceive that this is, in fact, a rather pure form of investigative journalism.

Lihat juga video klip "Di Sebalik 2012 & Global Warming"
Kenapa "2012" di gembargemburkan semua pihak? Padahal 2012 sendiri dibantah oleh pewaris-pewaris sukumaya, NASA, bahkan filem 2012 telah membuat Yahudi tertawa-tawa. Semak dan buatlah penilaian sendiri.

0 Responses to Obama dan Plot Menuju WW3 "2012"

Integriti Maya

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian daripada tulisan di sini adalah sangat digalakkan untuk disebarkan, namun perlulah mendapat izin daripada Iskandarfateh.

Ataupun, sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan tersebut dari Blog
Iskandarfateh ini.

Terima kasih. Saya sangat hargai kunjungan anda.

Montaj IPTC

Twitter With Me

Profail Blogger


Syaari Ab. Rahman merupakan seorang perunding motivasi terlatih. Profail lengkap beliau di "Hubungi Saya"