Content feed Comments Feed


“Kita menipu mereka, menimbulkan kekeliruan dan merosakkan generasi muda Goyim dengan cara mendorong mereka berpegang dengan prinsip dan teori yang mana pada kita ia adalah palsu sungguhpun ia sudah diamalkan.” – Protokol Zionis


Peperangan tanpa perlu kehadiran jasad tentera. Penjajahan tanpa perlu kehadiran jasad sang penakluk. Kemenangan dalam pertempuran tanpa musuh menyedari. Kelemahan dirobek bermula dari kelemahan minda dan spiritual. Pergerakan secara rahsia adalah jalan penyelesaian.Hadith sahih riwayat Al-Bukhari dan Muslim:

“Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah seluruh umat Islam berperang dengan seluruh Yahudi (di sebuah tempat). Orang-umat Islam akan membunuh mereka beramai-ramai sehinggakan apabila mereka bersembunyi di sebalik batu dan pokok, tiba-tiba pokok-pokok dan batu-batu itu bersuara menjerit memanggil umat Islam agar membunuh orang-orang Yahudi itu, kecuali pokok ‘Gharqad’, kerana ia adalah pokok Yahudi".0 Responses to Forum Ghazwah Fikrah di UIAPJ (Bersama Rausyanfikir)

Posting Sebelumnya

There was an error in this gadget

Integriti Maya

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian daripada tulisan di sini adalah sangat digalakkan untuk disebarkan, namun perlulah mendapat izin daripada Iskandarfateh.

Ataupun, sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan tersebut dari Blog
Iskandarfateh ini.

Terima kasih. Saya sangat hargai kunjungan anda.

Montaj IPTC

Twitter With Me

Profail Blogger


Syaari Ab. Rahman merupakan seorang perunding motivasi terlatih. Profail lengkap beliau di "Hubungi Saya"