Content feed Comments Feed


“Wahai manusia, sesungguhnya tidak ada fitnah yang lebih BESAR di atas muka bumi ini sejak dari penciptaan Adam yang melebihi dari fitnah Dajjal. Dan bahawasanya tidak ada satu pun dari para Nabi yang tidak akan mengingatkan kaumnya tentang fitnah Dajjal, sedangkan aku Nabi kamu yang paling akhir dan kamu adalah umat yang paling akhir dan kamu adalah umat yang paling akhir. Ingatlah bahwa TIDAK DIRAGUKAN lagi bahawa DAJJAL ITU PASTI DATANG DI KALANGAN KAMU.” - Hadis Sahih riwayat Ibnu Majah dan Ibnu Khuzaimah dari Abu Umamah (ditahqiq oleh Al-Albani)

“Perang Dunia ketiga akan bermula di Timur Tengah antara Israel dengan sekutu rapat negara Arab. Perang ini akan memenuhi ramalan jahat Albert Pike sejak tahun 1870 sebagai cara untuk memunculkan Dajjal.” www.cuttingedge.org"The Arrival" yang kian menggugat Illuminati antarabangsa dan akan difilemkan.

0 Responses to "Di Sebalik Tabir Filem 2012", USM Pulau Pinang

Posting Sebelumnya

There was an error in this gadget

Integriti Maya

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian daripada tulisan di sini adalah sangat digalakkan untuk disebarkan, namun perlulah mendapat izin daripada Iskandarfateh.

Ataupun, sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan tersebut dari Blog
Iskandarfateh ini.

Terima kasih. Saya sangat hargai kunjungan anda.

Montaj IPTC

Twitter With Me

Profail Blogger


Syaari Ab. Rahman merupakan seorang perunding motivasi terlatih. Profail lengkap beliau di "Hubungi Saya"