Content feed Comments Feed


Rumusan (final round) forum PPSMI di UIAM

"Jazakallah, Allahuakbar"! demikianlah reply ringkas dari YB Ketua Pemuda Pas ini apabila saya memberikan mesej panjang lebar kepada beliau :

"Tahniah YB Salahudin. Saya terharu dan teruja dengan hujah YB dalam isu PPSMI. Hujah seorang negarawan yang mahir berpencak di pentas intelektual, bukan sekadar pimpinan sebuah parti politik Islam yang melihat sesuatu isu dengan kaca mata yang sempit. YB juga telah membawa imej Pas yang lebih credible, menarik mahasiswa Uiam yang hadir ke malam ini. Kini saya lebih optimis dengan kelahiran Fadzil Nor kedua untuk Pas."

Mesej tersebut saya hantar sebaik sahaja beliau berpencak hujah dengan Ketua GMP bekas Ketua DBP, Dato Hassan Ahmad, Shamsul Iskandar dan YB Dato Tajudin dari BN.

Saya telah uploadkan video ini dalamYoutube sebagai perkongsian pada mereka yang dahagakan model dan idola pemimpin muda gerakan Islam di Malaysia.

0 Responses to Sebab Itu Saya Mengkagumi Pemikiran dan Tahap Pembacaan YB Salahudin Ayub

Posting Sebelumnya

Integriti Maya

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian daripada tulisan di sini adalah sangat digalakkan untuk disebarkan, namun perlulah mendapat izin daripada Iskandarfateh.

Ataupun, sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan tersebut dari Blog
Iskandarfateh ini.

Terima kasih. Saya sangat hargai kunjungan anda.

Montaj IPTC

Twitter With Me

Profail Blogger


Syaari Ab. Rahman merupakan seorang perunding motivasi terlatih. Profail lengkap beliau di "Hubungi Saya"