Content feed Comments Feed

Ujian membumikan karakter kepemimpinan Rasulullah S.A.W dan Muhammad bin Murad teruji di bumi Darul Quran apabila fikiran dikerahkan bersama sahabat-sahabat untuk memikirkan module system terbaik bersama fasiliti dan teknologi I.P Minda sedia ada untuk melaksanakan Akademi Kepemimpinan Mahasiswa Al-Fateh 2010 pada 30 orang mahasiswa mahasiswi pelajar pertama program Ijazah USIM di Darul Quran JAKIM pada 5-7 Mac lepas. 

Walaupun ketiadaan Master-Trainer Ust Azlan, namun bantuan saudara Zool Amali merangkap bekas YDP Perkemat DQ sudah cukup banyak membantu menyempurnakan perjalanan modul spiritual journey dan kepimpinan berpasukan AL-FATEH Values. Terima kasih pada saudara Zul dan Fatimah atas inisiatif dan kerja kuat anda untuk memastikan akademi ini akhirnya berjaya disempurnakan. Terima kasih pada semua peserta atas kerjasama yang sentiasa 'sporting' telah kalian tampilkan serta rakan-rakan dari Kelab Fasilitator (KEFDA) DQ.
0 Responses to Akademi Kepimpinan Mahasiswa Al-Fateh (AKMAL 2010) Mahasiswa DQ-USIM

There was an error in this gadget

Integriti Maya

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian daripada tulisan di sini adalah sangat digalakkan untuk disebarkan, namun perlulah mendapat izin daripada Iskandarfateh.

Ataupun, sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan tersebut dari Blog
Iskandarfateh ini.

Terima kasih. Saya sangat hargai kunjungan anda.

Montaj IPTC

Twitter With Me

Profail Blogger


Syaari Ab. Rahman merupakan seorang perunding motivasi terlatih. Profail lengkap beliau di "Hubungi Saya"